fbpx

Poděkování za Archirun 2023

Srdečně děkujeme našim dobrovolníkům za Archirun 2023!

Během posledního, plně prázdninového víkendu jsme byli součástí prvního ročníku unikátní běžecké akce Archirun. Když přemýšlíme o úspěchu této akce, chceme si najít chvilku a vyjádřit své velké DÍKY a vděčnost každému jednotlivci, který věnoval svůj čas a úsilí, aby se Archirun stal nezapomenutelným zážitkem.

Od časných ranních hodin přes přípravy závodu až po fandění podél závodní trasy, naši dobrovolníci prokázali neochvějné odhodlání, které skutečně ilustrovalo ducha Archirunu.  Jejich nadšení a vášeň vytvořily úžasnou atmosféru, která ještě umocnila běžcům jejich zážitek. Ať už šlo o rozdávání puntíků do karet závodníků, vedení účastníků po trase nebo pomoc s registrací, každý úkol byl proveden s přesností a vřelým úsměvem.

Ohromná záplava pozitivních reakcí, kterou jsme od účastníků i organizátorů dostali, vypovídá o tom, jaký dopad měli naši dobrovolníci na akci.  Jejich nasazení nezůstalo bez povšimnutí, běžci si pochvalovali nejen bezvadně zorganizovanou akci, ale i pulzující a motivující atmosféru, kterou naši dobrovolníci pomáhali pěstovat.

Děkujeme za Vaši vášeň, energii a odhodlání, a pevně věříme, že v této společné cestě budeme pokračovat i v budoucích akcích.

Společně jsme nejlepší!

Sdílení:

Facebook
LinkedIn

Další články:

ČEZ Lipno Sport Festival 2024

Zábava na břehu Lipenské nádrže a krásná šumavská příroda je neodmyslitelně spjata s ČEZ Lipno sport festivalem. A my u toho nebudeme chybět ani letos!

Skip to content