fbpx

Dvakrát součástí ČEZ Lipno sport festivalu 2023

Na Lipenské přehradě se v termínu od 11. – 20. 8. 2023 uskutečnil ČEZ Lipno sport festival, jehož součástí byl hned první sobotu cyklistický závod ČEZ kolem Lipna. V neděli 20.8. 2023 ho uzavřel ČT Lipenský půlmaraton. Na těchto akcích jsme nemohli chybět! Někteří z nás spojili účast i s návštěvou celého festivalu a s přespáním ve stanu na břehu Lipenského jezera. Krásné počasí, které obě akce provázelo, udělalo i z přespání skvělý zážitek.

V sobotu 12. 8. jsme se sešli hned brzy ráno. Organizátoři nás rozvezli na pozice po trati do krásné Lipenské přírody. Někteří z nás se dokonce podívali i k sousedům do Rakouska. Pomohli jsme nasměrovat závodníky, aby nezabloudili. Počasí nám přálo. Bylo krásně slunečno, takže odměnou navíc nám bylo opálení. 

Neděle 20.8. se nesla ve znamení běžců na půlmaratonské trati. Ráno jsme si rozdělili a vysvětlili pozice na trati. Velká skupina našich dobrovolníku se starala o část běžecké trati nejen v okolí Stezky korunami stromů, ale také na ní! Dále jsme pomáhali na různých křížení trasy půlmaratonu, ale také jsme běžcům ukazovali správný směr. 

Běžci v náročném Lipenském terénu nastoupali přes 600 výškových metrů. Vzhledem k velmi vysokým teplotám a i díky pomoci našich dobrovolníků, všichni běžci doběhli do cíle. 

Děkujeme za možnost strávit dva krásné dny u Lipenské přehrady a stát se součástí ČEZ Lipno sport festivalu 2023. 

Společně jsme nejlepší!

Sdílení:

Facebook
LinkedIn

Další články:

ČEZ Lipno Sport Festival 2024

Zábava na břehu Lipenské nádrže a krásná šumavská příroda je neodmyslitelně spjata s ČEZ Lipno sport festivalem. A my u toho nebudeme chybět ani letos!

Skip to content