fbpx

Skvělá červnová kombinace: Závod míru a All Stars Volunteering

Letos poprvé se podílíme na organizaci mezinárodního etapového cyklistického Závodu míru U23, který má své zázemí v Jeseníku. Vytváříme zde novou dobrovolnickou komunitu, která by se na pořádání akcí v této části republiky podílela i v budoucnu, hledáme i nové lídry do organizačního týmu.

Většina začátků není lehkých, a proto potřebujeme pomoct se zajištěním letošního ročníku, který se koná ve dnech 8. – 11. června. Čtvrteční program máme dobrovolníky zajištěný, tam je pár volných míst, ale potřebujeme lidi na pátek – neděli 9. – 11. 6., především na organizaci trati a startu a cíle. Pro ty, kteří nejsou z Jeseníku a okolí, máme zajištěnou dopravu v pátek ráno z Olomouce a v případě, že dáme dohromady i partu lidí z Ostravy a okolí, zajistíme dopravu i z Ostravy. Pro všechny je zajištěné ubytování v chatkách, máme večerní program s opékáním buřtů, setkání s Leopoldem Königem, na ráno bude připravená pojízdná kavárna. Pochopitelně kompletní stravování a drobné dárky, např. ponožky, bidon a klíčenku v designu závodu. Pokud tě akce zaujala a chtěl by ses přihlásit a pomoci s organizací, registrační formulář je na adrese https://prihlasovani.volunteers4sport.cz/event/14. Informace o závodu najdeš na https://zavodmiru.com/.

A hned na konci června navazujeme mezinárodním setkáním dobrovolníků „All Stars Volunteering“, které proběhne od 30. 6. do 2. 7. v Bielsko Biale v Polsku. Jedná se o setkání dobrovolníků z Česka, Polska a Slovenska, které je podpořené z projektu Erasmus+. Veškeré náklady na účast jsou hrazené (doprava autobusy z Ostravy v pátek 30. 6., odjezd v 16 hodin, ubytování v hotelu Ibis v Bielsko Biala, program včetně sportovních atletických závodů podle věkových kategorií, stravování, nedělní výlet do polských Beskyd, návrat v neděli 2. 7. do Ostravy okolo 14 té hodiny) z prostředků grantu. Stejné akce proběhnou ještě v srpnu na Slovensku a v dubnu 2024 v České republice. A právě v Jeseníku při Závodu míru U23 můžeš získat dobrovolnickou zkušenost, která je potřebná pro účast na této akci, kdy je celý program pro dobrovolníky zdarma. Přihlášení na akci je na adrese https://sport-timing.pl/pomiar-czasu/zapisy-online/all-stars-volunteering/. Více informací o programu najdete na https://www.volunteers4sport.cz/aktuality/, kde máme i další akce, na které
hledáme dobrovolníky.

A na konci července, konkrétně 27. – 30. 7., hledáme dobrovolníky na další cyklistický etapový závod Czech Tour (https://www.czechtour.com/), kde bude centrem Olomouc. Na tento závod je už nyní možné se přihlásit jako dobrovolník zde: https://www.volunteers4sport.cz/2023/04/06/zavod-miru-a-czech-tour/.

Pojďte se zapojit jako dobrovolníci s Volunteers4sport.cz a pojeďte s námi do Jeseníku, do Bielsko Biale nebo do Olomouce a to už letos, v červnu a červenci.

Sdílení:

Facebook
LinkedIn

Další články:

ČEZ Lipno Sport Festival 2024

Zábava na břehu Lipenské nádrže a krásná šumavská příroda je neodmyslitelně spjata s ČEZ Lipno sport festivalem. A my u toho nebudeme chybět ani letos!

Skip to content