fbpx

Youth Sports Festival Brno – Letní Pohár

Youth Sports Festival Brno – Letní Pohár je významná sportovní akce pro mládež, která se koná v Brně. V rámci Festivalového městečka bude probíhat bohatý doprovodný program (soutěže, zábavné aktivity, prezentace dalších sportů, menší stage s hudbou aj.)

Brno bude hostit sportovní soutěže ve třech disciplínách – fotbal, házená a basketbal, a to pro chlapce i dívky. Akce se koná od 6. do 12. července 2023 a očekává se účast až 3000 sportovců ze 30 zemí.

Pro chod jednotlivých zápasů a celkový průběh akce hledáme dobrovolníky, kteří budou zajišťovat zápis, doprovodný program, zábavné aktivity a prezentace dalších sportů. 

Pro dobrovolníky, kteří nebydlí v Brně, bude zajištěno ubytování. V době konání festivalu mají všichni dobrovolníci zdarma městskou hromadnou dopravu. Stravování po celou dobu akce bude pro dobrovolníky připraveno.

Registrace na Youth Sport Festival Brno je možná ZDE

Celkově se jedná o významnou a oblíbenou sportovní akci pro mládež, která se koná v Brně a nabízí příležitost nejen soutěžit, ale také poznat nové přátele a zapojit se jako dobrovolník.

Společně jsme nejlepší!

Sdílení:

Facebook
LinkedIn

Další články:

ČEZ Lipno Sport Festival 2024

Zábava na břehu Lipenské nádrže a krásná šumavská příroda je neodmyslitelně spjata s ČEZ Lipno sport festivalem. A my u toho nebudeme chybět ani letos!

Skip to content