fbpx

L’Etape by Tour de France 2023

Rádi bychom Vás pozvali k účasti na třetím ročníku cyklistického závodu L’Etape by Tour de France 2023, který se uskuteční 9. a 10.  června na pražském Strahově. Aby vše mělo hladký průběh akce, potřebujeme Vaši úžasnou pomoc.

Pokud máte rádi cyklistiku a sportovní akce, máte před sebou skvělou příležitost. Hledáme dobrovolníky, kteří by nám pomohli s organizací a průběhem závodu. Vaše úkoly zahrnují například registraci závodníků, zajištění občerstvení nebo sledování průběhu závodu. Nemusíte mít žádné speciální zkušenosti, vše Vám rádi vysvětlíme a zaškolíme Vás. Samozřejmě, pokud už máte zkušenosti s podobnými akcemi, těšíme se na Vaši pomoc ještě více.

Kromě nezapomenutelného zážitku z prostředí cyklistického závodu Vás čekají i další zajímavé benefity, například speciální trička a další předměty, které Vás určitě potěší.

Pokud byste se chtěli stát součástí týmu dobrovolníků a pomoci nám s organizací, neváhejte a přihlaste se. Těšíme se na Vás!

Společně jsme nejlepší!

Sdílení:

Facebook
LinkedIn

Další články:

ČEZ Lipno Sport Festival 2024

Zábava na břehu Lipenské nádrže a krásná šumavská příroda je neodmyslitelně spjata s ČEZ Lipno sport festivalem. A my u toho nebudeme chybět ani letos!

Skip to content