fbpx

Závod míru

Závod míru Grand Prix Jeseníky 2023

Původní Závod míru byl největší amatérský cyklistický závod ve východní Evropě po 2. světové válce. Konal se od roku 1948, zprvu na území Polska a Československa, od 50. let se přidali další státy.
V novodobé historii se první ročník Závodu míru uskutečnil 2013. Startují zde národní reprezentační družstva jezdců do 23 let.
Rok 2023 – tedy na 10 výročí se Volunteers4sport.cz zapojuje do příprav tohoto legendárního etapového závodu.

Závod se koná ve dnech 8. – 11. června 2023 v podhůří Jeseníků.

Pokud Tě tato akce zaujala, můžeš se přihlásit ZDE.

Za svoji pomoc dostaneš ponožky, bidon a klíčenku v designu závodu. A také si společně užijeme opékání buřtů, pojízdnou kavárnu ke snídani, a hlavně autogramiádu a focení s Leopoldem Königem. Ubytování je zajištěno.

 ____________________

Na akci nabízí organizátor různorodé pozice, ze kterých si jistě vybere každý: pomoc s registracemi či presscentrem, zapojení jako dobrovolník na trati, v cíli a při banneringu nebo jako chaperon.
PRO DOBROVOLNÍKY BUDE ZAJIŠTĚNO UBYTOVÁNÍ.

Odměnou za tvou účast bude strava, pitný režim, ubytování, drobné dárky a především skvělé zážitky z prostředí jesenických hor. V řešení je také doprava dobrovolníků do Jeseníku z Brna, Ostravy nebo Olomouce a zpět. Doporučujeme se zúčastnit po celou dobu, protože logistika dopravy i ubytování bude náročnější.

V případě jakýchkoliv dotazů neváhejte napsat na katerina@volunteer4sport.cz

Další odměnou bude možnost zapojit se do projektu All Star Volunteering, jehož součástí jsou i zahraniční návštěvy dalších dobrovolníků.

Společně jsme nejlepší!

Sdílení:

Facebook
LinkedIn

Další články:

Oslava 3. narozenin

Spolek Volunteers4sport.cz měl v únoru 3. narozeniny a nyní pro vás chystáme oslavu. I díky vám tento spolek může nadále fungovat a proto se vám rádi

Slavíme 3. narozeniny

Spolek Volunteers4sport.cz byl založen v roce 2021 s cílem podporovat sportovní aktivity a nabízet možnosti dobrovolnické práce v této oblasti. Za 3 roky své existence

Skip to content