fbpx

Po dvou letech jsme opět součástí Olympijského festivalu

Olympijský festival v roce 2024 zavítá na zcela nové místo – k Jezeru Most. Pro zajištění provozu Festivalu budeme potřebovat 350 nadšených dobrovolníků. 

Zajištění provozu Festivalu, sportovních aktivit, olympijského vzdělávání – to vše budeme zajišťovat. Podrobnější informace o jednotlivých činnostech na výběr budeme postupně doplňovat během zimy, zde je představení základních činností dobrovolníků:

  • Sportovní aktivity – návštěvníci si budou moci vyzkoušet různé sporty a ty budeš pomáhat s jejich realizací.
  • Provoz Festivalu – v rámci Olympijských festivalů se nejedná pouze o sporty, ale občas je potřeba něco někam odnést, přinést nebo pomoc s další organizací.
  • Olympijské vzdělávání – interaktivní digitální výstava věnovaná Olympijským hodnotám (respekt, přátelství, snaha být nejlepší, apod.), Olympijským hrám a příběhům českých sportovců.

Zatím jsme připravili jednoduchý přihlašovací formulář, kam předběžně uvedeš, na jakých aktivitách by ses chtěl(a) podílet, jaký čas jsi schopný/schopná Festivalu věnovat a také, jestli bys raději na Festivalu přespával(a), nebo plánuješ dojíždět. Tak, jako je to obvyklé na jiných našich velkých akcích, minimální požadovaný počet směn pro účast každého z vás je 9. Rozdělení směn je nastaveno tak, že od neděle do čtvrtka bude jedna směna přes celý den, v pátek a v sobotu, kdy bude otevírací doba delší, budeme práce dělit na dopolední a odpolední směnu. Vše ale bude včas upřesněno. 

Minimální věk dobrovolníků je 17 let v době nástupu na Festival. Horní věková hranice není stanovena, nikdy není pozdě pomoci jako dobrovolník na Olympijském festivalu. Pro všechny bude opět připravena kolekce olympijského oblečení pro dobrovolníky ALPINE PRO (kraťasy, tričko, vesto-bunda, mikina, vak a kšiltovka), certifikát dobrovolníka Českého olympijského výboru, možnost sportování na Festivalu, stravování a ubytování pro ty, kteří si budou chtít užít atmosféru naplno.

Všichni budeme opět součástí velké sportovní akce, která v době Olympijských her přináší možnost sportovat tisícům nadšených návštěvníků. Na málokteré akci pocítíš tak velkou hrdost, že můžeš být součástí organizace. Olympiáda je jedinečná! Připravujeme opět sportovní dobrovolnický program se setkáním se známými sportovci a olympioniky, kteří na Festival zavítají.  

V Mostě se o tebe bude opět starat skvělá parta koordinátorů dobrovolníků. Už nyní můžeš vyplnit elektronickou přihlášku. Na základě vyplněného dotazníku v přihlášce tě přidáme do skupiny na Facebooku, kde bude probíhat veškerá komunikace před zahájením Festivalu. Pokud tě zajímá něco konkrétního, můžeš už nyní napsat na email: dobrovolnici.most@olympic.cz   

Nejlepší dobrovolnické léto bude u Jezera Most.

Sdílení:

Facebook
LinkedIn

Další články:

ČEZ Lipno Sport Festival 2024

Zábava na břehu Lipenské nádrže a krásná šumavská příroda je neodmyslitelně spjata s ČEZ Lipno sport festivalem. A my u toho nebudeme chybět ani letos!

Skip to content