fbpx

Archirun 2023

To tu ještě nebylo, propojujeme sport s kulturou. Podílíme se na organizaci prvního ročníku neobvyklé akce Archirun – běhu běžců, kteří milují architekturu a vy můžete být u něčeho nového, právě začínajícího. 

Kotelna, co vypadá jako pyramida, smíchovský bunkr na peníze, fasáda ze skleněných televizí nebo levitující dům. Podíváte se na místa, která nejsou běžně přístupná, a seznámíte se s dalšími nadšenci, co se rádi prohání městem s pohledem upřeným na budovy kolem sebe. To je Archirun, který se pořádá k připomenutí 100 let od narození jednoho z nejvýznamnějších českých architektů, Karla Pragera.

První ročník této akce připadá na sobotu 26. srpna 2023 v Praze před Centrem architektury a městského plánování (CAMP) a spolu s námi můžete být u toho.

Hledáme ty z Vás, kteří by mohli pomoci již v pátek 25. 8. 2023 s přípravami závodu a také v sobotu 26. 8. 2023 s jeho realizací.

Kromě nezapomenutelného zážitku z prostředí běžeckého závodu na Vás čekají i další zajímavé benefity, například tričko Archirun a další upomínkové předměty nejen od Volunteers4sport.cz, které Vás určitě potěší. Během dne bude také zajištěno občerstvení formou bagety, ovoce a pitný režim.

Oslovila Tě tato akce, tak neváhej a přihlas se zde

V případě jakýchkoliv dotazů či změn účasti, se na nás neváhejte obrátit na e-mail: dobrovolnici@volunteers4sport.cz

Prosíme, do předmětu emailu vždy napište název akce, které se dotaz týká.

Společně jsme nejlepší!

Sdílení:

Facebook
LinkedIn

Další články:

ČEZ Lipno Sport Festival 2024

Zábava na břehu Lipenské nádrže a krásná šumavská příroda je neodmyslitelně spjata s ČEZ Lipno sport festivalem. A my u toho nebudeme chybět ani letos!

Skip to content