fbpx

Fialová jízda Prahou – Go Day 2022

Rakovina. Zákeřná nemoc, před kterou si nikdo nemůže být jistý. Ženy mající gynekologický nádor potřebují každou podporu a pomoc. 20. září je mezinárodní den Onkologických onemocnění a v tento den, pod záštitou České ONKO unie se konala Fialová jízda Prahou – World Go Day 2022 pod záštitou Ministra zdravotnictví ČR.

Od loňského závodu 2021 se na této charitativní akci podílíme i my, dobrovolníci z Volunteers4sport.cz.

Na akci jsme pomáhali s celkovou přípravou startu, tratě a cíle. I počasí se nakonec vydařilo a bez deště jsme vyprovodili zhruba 40 cyklistů z Albertova. Za skvělé asistence Policie ČR i Městské policie jsme bez problémů provedli celou skupinu nejen cyklistů, ale i běžců přes Výtoň na cyklostezku. Policie nám umožnila společný a bezpečný průjezd všemi křižovatkami a vyprovodila nás až na cyklostezku v Podolí. Zde jsme již bezpečně jeli a běželi do Žlutých lázní, kde nás čekala cílová nafukovací brána a certifikáty, jako poděkování za účast. Ve Žlutých lázních ještě program pokračoval, a to jógou na molu. I když nás zastihnul krátký a intenzivní déšť, nijak to nezkazilo dobrý pocit z prospěšné akce.

Společně jsme nejlepší!

Sdílení:

Facebook
LinkedIn

Další články:

ČEZ Lipno Sport Festival 2024

Zábava na břehu Lipenské nádrže a krásná šumavská příroda je neodmyslitelně spjata s ČEZ Lipno sport festivalem. A my u toho nebudeme chybět ani letos!

Skip to content