fbpx

Otevíráme zlatou bránu dobrovolnického působení

Před 23 lety se český národ nesmazatelně zapsal do historie sportu: „Otevíráme zlatou bránu olympijského turnaje, jsme olympijští vítězové. Přepište dějiny, Česká republika vyhrála zimní olympijské hry v ledním hokeji.“ Přesně tato slova, která použil komentátor České televize Robert Záruba, se stala legendárními. Byli jsme u toho jako diváci a fandili jako o život.

Před 6 lety se nám povedlo být u rekordu návštěvnosti MS v hokeji v celkovém počtu 741 690 návštěvníků. Byli jsme u toho jako dobrovolníci a o všechny jsme se starali jako o život. Turnaj se stal legendou.

DNES se znovu začne psát dějinná událost. Po mnoha zkušenostech na různých sportovních akcích jsme připraveni přijít mezi vás a představit vám náš projekt Volunteers4sport.cz, díky kterému budete moci být u dalších historických okamžiků sportu odehrávajících se u nás či ve světě. Protože sportovní akce jsou náš život. Buďme společně legendami.

Sdílení:

Facebook
LinkedIn

Další články:

Slavíme 3. narozeniny

Spolek Volunteers4sport.cz byl založen v roce 2021 s cílem podporovat sportovní aktivity a nabízet možnosti dobrovolnické práce v této oblasti. Za 3 roky své existence

Díky vám, dobrovolníkům!

Díky vám, dobrovolníkům! Na 5. 12. připadá Mezinárodní den dobrovolníků, chceme upřímně a z celého srdce poděkovat vám, neuvěřitelným dobrovolníkům, kteří jste nepostradatelnou součástí sportovních

Skip to content