fbpx

Slavíme 3. narozeniny

Spolek Volunteers4sport.cz byl založen v roce 2021 s cílem podporovat sportovní aktivity a nabízet možnosti dobrovolnické práce v této oblasti. Za 3 roky své existence se spolek stal důležitým hráčem v oblasti sportovního dobrovolnictví a podpořil mnoho projektů v České republice.

Jak to všechno vzniklo?

Spolek Volunteers4sport.cz byl založen skupinou nadšených lidí, kteří chtěli spojit svou lásku ke sportu s dobrovolnickou pomocí. Počátky byly skromné, ale postupně se spolek rozrůstal a získal své první dobrovolníky. Prvními projekty byly drobné sportovní akce pro děti a mládež, ale s časem se spolek začal zaměřovat také na větší projekty, jako jsou Olympijské festivaly či Billie Jean King Cup.

Plány do budoucna

Spolek Volunteers4sport.cz má velké plány do budoucna. Chce dále rozvíjet své aktivity v oblasti dobrovolnictví ve sportu, a nabízet nové projekty pro děti a mládež. Spolek také plánuje zlepšovat své propojení s dalšími organizacemi a institucemi v České republice a v zahraničí. Spolek Volunteers4sport.cz se stává důležitým hráčem v oblasti sportovního dobrovolnictví a podpory sportovních aktivit. Pokud máte zájem zapojit se do jeho činností, neváhejte se stát jeho členy a zapojit se do dobrovolnické práce.

Společně jsme nejlepší!

Sdílení:

Facebook
LinkedIn

Další články:

ČEZ Lipno Sport Festival 2024

Zábava na břehu Lipenské nádrže a krásná šumavská příroda je neodmyslitelně spjata s ČEZ Lipno sport festivalem. A my u toho nebudeme chybět ani letos!

Skip to content