fbpx

Olympijský festival v Brně 2022 – nábor dobrovolníků

Zimní olympijské hry konané v únoru 2022 se nezadržitelně blíží. Hry začínají 4. února a končí 20. února 2022.

Chceš být součástí něčeho velkého a prožít nezapomenutelnou zimu? Získáš kolekci olympijského oblečení pro dobrovolníky ALPINE PRO, certifikát dobrovolníka Českého olympijského výboru, možnost sportování na Festivalu, ale také nové kamarády či možnost setkat se sportovci, pracovní zkušenosti a zážitky, které se neopakují.
Přidej se do týmu dobrovolníků Olympijského festivalu. Přihlásit se můžeš rovnou ZDE

Právě v těchto dnech zahajujeme nábor dobrovolníků pro pořádání další edice olympijských festivalů. Neváhej a přidej se do týmu dobrovolníků v Brně. Nemusíš se bát přihlásit ani být dobrovolníkem na tomto jedinečném projektu, zapojení není nic náročného. Pomáhat zvládne každý, kdo má rád sport a dobrou náladu. Minimální požadovaný věk je 17 let a do party dobrovolníků rádi přivítáme jak aktivní seniory, tak i studenty, kteří zde mohou pomáhat v rámci praxí. Podrobné informace týkající se pracovních pozic, směn, ale i odměn najdeš ZDE.

Český olympijský výbor dělá vše pro to, aby se Olympijské festivaly 2021 konaly a byly bezpečné pro všechny – návštěvníky, sportovce, dobrovolníky, organizátory. Situaci kolem konání Olympijských her a Olympijských festivalů neustále sledujeme a věříme, že se v zimě 2022 společně u uvidíme na další světové sportovní akci.

Volunteers4sport.cz se těší na vzájemnou spolupráci!

Sdílení:

Facebook
LinkedIn

Další články:

ČEZ Lipno Sport Festival 2024

Zábava na břehu Lipenské nádrže a krásná šumavská příroda je neodmyslitelně spjata s ČEZ Lipno sport festivalem. A my u toho nebudeme chybět ani letos!

Skip to content